Priser kurs / enetimer

 -INDIVIDUELLE BEHANDLINGER: 

Her jobber du og jeg med et «monodrama», et psykodrama med en person. Du kan komme med alle slags  tema eller utfordringer.  Ingenting er for stort eller for lite. Det som er viktig er at du vil se nærmere på det. Ofte vil du bli forbauset over hva som ligger bak. Innestengte følelser blir bearbeidet, og «reparert». Så ser vi etter nye løsninger.

– Står du midt i et av livets «veikryss» og lurer på hvor veien går videre? Her kan du se nærmer på de forskjellige mulighetene, kanskje dukker det opp muligheter du ikke viste om. Vi kan se på konsekvensene av de forskjellige valgene, og se på kreftene som har styrt deg dit du er nå.

– Når du ikke klarer å forene følelser og fornuft, kan psykodrama være alternativet.

Alle som ønsker å forholde seg aktivt til sitt eget liv, kan ha glede av psykodrama.

RING PÅ  456 30 693   FOR MER INFO, ELLER FOR Å BESTILLE EN ENETIME!

 

PRIS  800,- pr behandling. Hver behandling varer ca 1 og 1/2 klokketime.

 

KURS:

På psykodrama kurs er du sammen med andre mennesker som også er interessert i vekst og selvutvikling. Jeg legger stor vekt på å bygge opp trygghet, slik at det skal være trygt å dele sine innerste tanker og følelser. Deltagerne i en gruppe virker gjerne positivt på hverandre, slik at det blir lettere å få tak i hva problemet eller utfordringen din virkelig handler om.   En annen positiv side ved å være sammen med andre på kurs, er at du forstår at du ikke er alene med dine tanker og følelser. Andre forstår deg, og har opplevd tenkt eller følt noe lignende. Se også det som står under enetimer og livsvalgs veiledning. Du kan selvfølgelig ta opp de samme tingene på kurs som alene, med den positive effekten en gruppe kan ha.

PSYKODRAMA I HORTEN

NYE KURS KOMMER.

TA KONTAKT FOR ENETIMER

TLF: 456 30 693